Skoletur til Krakow (4 dager)

Krakow er ikke bare en av de vakreste byene i Polen, men også en av de vakreste i hele Europa. Den fargerike metropolen ligger ved bredden av elven Vistula og byens sentrum er omgitt av vakre grønne områder. Byen er kjent over hele verden for sine kulturelle og historiske monumenter. Her finner man tusenvis av middelalderske bygninger og mer enn to millioner kunstverk. Ta med klassen og opplev de fantastiske saltgruvene og minneverdige Auschwitz-Birkenau.

Program (4 dager)

Klasseturen har utarbeidet og forhandlet frem et spennende reiseprogram til hyggelige priser. Hos oss velger dere program og dagene selv. På den måten kan dere spare penger på utflukter dere ikke ønsker.

 • 1

  DAG 1: Hjem – Krakow - Saltgruvene

  Dere har fremmøte på flyplassen i Norge på egenhånd (vi kan også ordne med transport til flyplassen om ønskelig). Etter et par timers flytur ankommer dere Polen. Ved ankomst i Krakow blir dere hentet av buss som tar dere med til de verdenskjente Saltgruvene i Wieliszka. Disse står på UNESCOS verdensarvliste og dere får en uforglemmelig rundtur i fantastiske omgivelser. Etter et minnerikt besøk i saltgruvene går turen videre til et sentralt beliggende hotell i Krakow for innsjekk. Felles middag om kvelden.

 • 2

  DAG 2: Auschwitz og Birkenau

  Dere spiser frokost på hotellet før dere reiser videre på en guidet tur til Auschwitz og Birkenau. Opplev de gripende omgivelsene og historiene i konsentrasjonsleirene med en lokal guide. Auschwitz/Birkenau er fast pensum i norske skolebøker og dere vil få en lærerik og interessant opplevelse på guidet rundtur i området. Lunsj under besøket i Auschwitz/Birkenau.

 • 3

  DAG 3: Eget opplegg / Vandrertur

  Vi har frokost og middag inkludert denne dagen. Ellers er dagen satt av til fri disposisjon. Historiske museer, gøye aktiviteter og vandretur med lokalguide er bare noen av mulighetene.

 • 4

  DAG 4: Krakow – Hjem

  Etter en minnerik reise avslutter vi turen med frokost på hotellet og transport til flyplassen. Arrangerer transport med buss og tar dere trygt hjem. En klassetur til Krakow gir minner du har med deg resten av livet.

8,9

Fabulous (Based on 34 reviews)

Vero consequat cotidieque ad eam. Ea duis errem qui, impedit blandit sed eu. Ius diam vivendo ne.

Admin – April 03, 2016:

Sed eget turpis a pede tempor malesuada. Vivamus quis mi at leo pulvinar hendrerit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis

Ahsan – April 01, 2016:

Sed eget turpis a pede tempor malesuada. Vivamus quis mi at leo pulvinar hendrerit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis

Sara – March 31, 2016:

Sed eget turpis a pede tempor malesuada. Vivamus quis mi at leo pulvinar hendrerit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis


Leave a Review

Trikk

Det er lett å komme seg rundt ved å bruke trikk.

Buss

Krakow kan tilby et omfattende bussrutenett.

Drosje

Drosje er lett å bestille i Krakow.