Klassetur til Berlin (4 dager)

Navnet Berlin ble funnet nedtegnet i historiske dokumenter allerede i år 1244, men i dag huser byen det siste innen kunst, mote og arkitektur. De ulike distriktene, som Tiergarten, Mitte, Kreuzberg og Prenzlauer Berg, har alle sine egne karakteristiske trekk. Bli med og opplev historien fra andre verdenskrig og den kalde krigen.

Program (4 dager)

Klasseturen har utarbeidet og forhandlet frem et spennende reiseprogram til hyggelige priser. Ta gjerne kontakt hvis dere ønsker priser på andre utflukter eller vil at vi skal lage et annet reiseprogram til dere.

 • 1

  DAG 1: Avreise og felles middag i Berlin

  Dere har fremmøte på flyplassen hvor dere sjekker inn på flyet. Vi kan gjerne organisere felles busstransport om ønskelig. Etter en kort flytur (ca 1 time) er vi fremme i utkanten av Berlin og vi blir møtt av privat buss som tar oss inn til sentrum. Deretter sjekker vi inn på hotellet og koser oss med felles middag inkludert i prisen.

 • 2

  DAG 2: Guidet byrundtur i Berlin

  Etter froskost er det klart for guidet byrundtur hvor vi skal oppleve byens mest berømte severdighter. Vi får da et gripende innblikk i historien fra andre verdenskrig og den kalde krigen. Deretter er dere fri til å utforske Berlins mange attraksjoner på egenhånd. Her finner vi utallige severdigheter som er verdt et besøk. Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Reichsstag for å nevne noen av opplevelsene dere kan begi dere ut på.

 • 3

  DAG 3: Konsentrasjonsleiren Sachsenhausen

  Frokost og middag inkludert. Denne dagen blir dere hentet med buss og blir tatt med til konsentrasjonsleiren Sachsenhausen som ligger like utenfor Berlin sentrum. Her får dere med dere lokalguide som tar dere med rundt i den tidligere leiren og forteller den grusomme historien. Etter dette reiser vi tilbake til sentrum av Berlin hvor dere kan bruke resten av dagen etter eget ønske.

 • 4

  DAG 4: Hjemreise

  Vi avslutter oppholdet med frokost på hotellet. Vi blir hentet med buss som tar dere med til flyplassen i Berlin. Her sjekker dere inn på direkteflyet tilbake til Norge. Skal man ta et senere fly kan vi gjerne tilpasse programmet.

8,9

Fabulous (Based on 34 reviews)

Vero consequat cotidieque ad eam. Ea duis errem qui, impedit blandit sed eu. Ius diam vivendo ne.

Admin – April 03, 2016:

Sed eget turpis a pede tempor malesuada. Vivamus quis mi at leo pulvinar hendrerit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis

Ahsan – April 01, 2016:

Sed eget turpis a pede tempor malesuada. Vivamus quis mi at leo pulvinar hendrerit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis

Sara – March 31, 2016:

Sed eget turpis a pede tempor malesuada. Vivamus quis mi at leo pulvinar hendrerit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis


Leave a Review

Trikk

Det er lett å komme seg rundt ved å bruke trikk.

Buss

Berlin kan tilby et omfattende bussrutenett.

Drosje

Drosje er lett å bestille i Berlin.